Irma Scheepstra-Beukers

fractievoorzitter

Sinds april 2014 is Irma als fractievoorzitter actief, na eerst twee jaar als raadslid te hebben gefunctioneerd.

Ik ben Irma Scheepstra en ben vanaf  mei 2012 raadslid in de gemeente Winsum voor GroenLinks. Ik woon met mijn man en drie zonen van 18, 16 en 14  in Adorp. Van huis uit ben ik medisch bioloog maar heb jarenlang in de farmaceutische industrie gewerkt en sinds 1 januari van dit jaar heb ik mijn eigen bedrijf.

Ik ben 7 jaar geleden betrokken geraakt bij de steunfractie van GroenLinks.  Om mij heen merk ik dat de lokale politiek vaak ver weg lijkt.  Als raadslid hoop ik dit te kunnen veranderen en de betrokkenheid van de inwoners te kunnen vergroten. 

In Adorp zijn wij onze boerderij met duurzame materialen aan het verbouwen en je herkent onze woning aan het dak met daarop  zonnepanelen en  zonnecollectoren voor de zonneboiler. Als moeder en bioloog heb ik ervaren dat je moet knokken voor de natuur en de jeugd. Daarom voel ik me thuis bij GroenLinks want GroenLinks knokt voor wat kwetsbaar is.

In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten waarbij ik zelf een fanatiek tennisser ben, daarnaast wandel en lees ik graag en ben ik regelmatig te vinden bij basketbalwedstijden van de Gasterra Flames danwel bij sportwedstijden van de kinderen.