Nieuws

Nieuwe afdeling Het Hogeland

Op zaterdag 6 mei is in Winsum de GroenLinks afdeling Het Hogeland opgericht. Deze nieuwe afdeling is een samenvoeging van de oude afdelingen De Marne, Eemsmond en Winsum (waar Bedum ook onder viel). Met deze samenvoeging wordt vooruitgelopen op de herindeling van de gemeenten Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum. De bijeenkomst in Winsum was tevens de laatste Algemene Ledenvergaderingen van de bestaande afdelingen.
Tijdens de vergadering werd een bestuur gekozen voor de nieuwe afdeling. Dat bestaat uit: Tineke van der Schoor, voorzitter, Masja van der Meer, secretaris, Leo de Vree, penningmeester en Brenda Bartelink, algemeen lid. Zij zijn respectievelijk afkomstig uit Winsum, Bedum, Eemsmond en De Marne, een mooie spreiding over de huidige gemeenten.

 

Supergemeente? Praat mee over de herindeling!

Op dinsdagavond 24 maart 2015 is er een ledenvergadering van Groenlinks Winsum over de herindeling!

Plaats: Synagoge, Schoolstraat 24 9951 EL Winsum

Tijd: 20.00-22.30 uur.

De ledenvergadering is bedoeld om het onderwerp herindeling te bespreken en de leden gelegenheid te geven hun inbreng te leveren.

 

Lees verder

ALV over de zorg op 14 januari

De ALV vindt plaats in de Synagoge te Winsum en begint om 20.00 uur. Wethouder Marc Verschuren licht toe welke ontwikkelingen er zijn in de zorg en wat de gemeente Winsum onderneemt om de effecten van de veranderingen op te vangen. Statenlid (en oud-Winsumer) Gerda van Galen licht de speerpunten toe voor de komende Provinciale Verkiezingen. Ook kun je meepraten over een ander zeer belangrijk thema, de aankomende gemeentelijke herindeling. De nieuwe fractie vertelt over de gang van zaken in de gemeenteraad sinds de verkiezingen van 2014.

 

Komt allen!

Veel te doen in gem. Winsum deel 2: Za Repaircafé in Winsum en 1e afvaart Reitdiepveer in Aduarderzijl. Levendige gemeente.

op 23 augustus 2014

WETHOUDER ZOEKT WERKPLEK BIJ ORGANISATIES

GroenLinks wethouder Marc Verschuren wil graag eens ergens anders werken. Om organisaties en mensen die een rol spelen bij onderwerpen binnen zijn portefeuille beter te leren kennen laat hij zich graag uitnodigen. Zo'n kans laat je toch niet lopen?
 
 
Lees verder

Pagina's